FAQ - Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u veelgestelde vragen over onze online wijnproeverijen.

Staat uw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

Onze Producten

Wat houdt een online wijnproeverij in?

Na inschrijving zorgen wij dat per adres de benodigde wijnen geleverd worden.

Uiterlijk de dag voor de proeverij krijgt u de inloggegevens voor de proeverij gemaild op het mailadres wat u ons door heeft gegeven.

Op de afgesproken tijd logt iedereen in en vertellen wij in 1,5 uur (of binnen de met u afgesproken tijd), van alles over de wijnen.

Kunnen wij ook deelnemen met een eigen groep?

Wij verzorgen online proeverijen vanaf 10 adressen. Zonder problemen kunnen wij groepen tot 95 adressen tegelijk mee laten doen. Meer adressen is ook mogelijk, de opties bespreken wij graag met u. Het boeken van uw eigen proeverij kan middels een aanvraag per mail naar info@tapavino.nl

Is het mogelijk om een alcoholvrij pakket te bestellen voor iemand uit onze groep?

Ja dit is zeker mogelijk. De prijs blijft gelijk aan de prijs van de wijnproeverij. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wij hebben specifieke wensen qua wijnen en/of tapas, is dit mogelijk?

Zeker is dit mogelijk!

Het kan zijn dat de wensen consequenties hebben op de prijs. Vraag daarom altijd naar onze mogelijkheden door ons een mail te sturen info@tapavino.nl

Is het mogelijk om de proeverij in het Engels te geven?

Dit is geen enkel probleem. Graag vernemen wij dit wel minimaal 1 dag voor de proeverij in verband met onze voorbereiding.

Wij willen een borrel organiseren, maar willen daar geen proeverij bij. Kan dat ook?

Natuurlijk kan dat ook!

Wij verzorgen met grote regelmaat voor bedrijven een bedrijfsborrel, maar ook voor familie en/of vriendengroepen alles wat u nodig heeft voor een leuk feestje. Dit kan zowel online als op locatie.

Wij stellen op basis van uw wensen een pakket samen voor alle deelnemers en indien de borrel virtueel plaats vindt, sturen wij het naar alle individuele adressen. De producten kunnen ook naar 1 locatie verzonden worden.

Vraag naar onze mogelijkheden en wij helpen u graag verder! info@tapavino.nl of 06-48156420

Op zoek naar specifieke wijnen, kunnen jullie ons helpen?

In onze fysieke winkel hebben wij een heel groot aanbod aan wijnen welke niet allemaal in onze webshop terug te vinden zijn. Zoekt u dus een specifieke wijn, dan laten wij u graag weten of wij deze standaard in ons assortiment hebben of dat wij deze voor u kunnen bestellen.

Ik wil de bijpassende tapas bestellen, maar heb een allergie. Kunnen jullie hier rekening mee houden?

Dat kan zeker. Geeft u dat gerust aan bij het opmerkingen veld en wij passen de tapas hierop aan.

Annuleren en retourneren

Annuleren en herroepingsrecht

Indien u een bestelling wilt annuleren die nog niet is verzonden, kan dit eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@tapavino.nl met als onderwerp "Annuleren bestelling" en het bestelnummer te vermelden van de bestelling die u wenst te annuleren.

Wanneer de bestelling al is verstuurd gaat het herroepingsrecht in werking zoals hieronder beschreven.
Indien u als koper de bestelde product(en) heeft ontvangen en om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met de geleverde product(en), heeft u de mogelijkheid om binnen 14 dagen na afleveringsdatum, de onderliggende overeenkomst te ontbinden. Hiervoor hoeft u geen reden op te geven.

Indien u de overeenkomst wenst te ontbinden, dient u dit schriftelijk (via e-mail, brief) aan Tapavino (waaronder vallende online-wijnproeverij.nl)  te melden. De bestelling dient vervolgens onmiddellijk terug te worden gestuurd naar Tapavino in (bij voorkeur) de originele verpakking, onbeschadigd en ongebruikt. U draagt zelf zorg voor de kosten en het risico van het retourneren.

Nadat Tapavino (waaronder vallende online-wijnproeverij.nl) de geretourneerde bestelling heeft ontvangen, zullen wijn binnen 14 dagen het aankoopbedrag van dit product aan u als de koper terugbetalen.

Kapot product

Wanneer u bij ontvangst van uw bestelling een kapot product vragen wij u binnen 24 uur met ons contact op te nemen via e-mail naar info@tapavino.nl of via telefoon op 06-48156420 voor verdere instructies.

Retourneren

Terugsturen binnen de 14 werkdagen zichttermijn:
U kunt het product binnen 14 werkdagen terugsturen, mits in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk).
Wij vragen u voordat u het product retour zendt, contact met ons op te nemen via mail info@tapavino.nl of telefonisch op 06-48156420.

U ontvangt van ons het retouradres.

Retouren die onder de zichttermijn (14 dagen) vallen dient u zelf te frankeren. Ongefrankeerde zendingen worden wel geaccepteerd. Echter de kosten die wij daarvoor moeten maken worden in mindering gebracht op het terug te storten bedrag. Het aankoopbedrag inclusief verzendkosten voor de heenzending (mits de volledige aankoop wordt geretourneerd) wordt zo snel mogelijk aan u terugbetaald. Dit zal uiterlijk binnen 14 dagen vanaf het moment waarop u als klant gebruik maakt van het herroepingsrecht (dit is het moment waarop u als klant het product naar ons toe stuurt of bij ons aanmeldt voor retour).

U bent zelf verantwoordelijk voor het risico en de kosten van de retourzending.

 

Klantenservice

Ik heb een klacht

Uiteraard handelen wij alle bestellingen met de groots mogelijke zorg af, maar er kan altijd iets zijn wat niet helemaal goed is gegaan. Wij vinden het natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en/of dienstverlening. Wij nemen deze altijd serieus. Wij helpen u graag verder en zoeken naar een gewenste oplossing. U kunt een eventuele klacht mailen naar: info@tapavino.nl

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. 
Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage . Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Ik heb een vraag

Als u een vraag heeft, dan helpen wij u graag verder!

U kunt ons mailen op info@tapavino.nl of bellen naar 06-4815 6420 (tussen 10.00 uur en 18.00 uur bereikbaar). 

Leveringen

Levertijd

De leveringen voor onze wijnproeverijen wordt in de week voorafgaand aan de proeverij verzonden. Heeft u al vroegtijdig geboekt, dan kan het dus zijn dat het even duurt voordat u de producten ontvangt.

De reden is dat wij pas kort voor de proeverij de wijnen selecteren om op deze manier zo goed mogelijk aan te sluiten bij seizoenen, voorradige wijnen, wensen en eventuele aanbiedingen.

Overige producten worden zo snel mogelijk verzonden op basis van beschikbaarheid. Wij streven ernaar om binnen 2 tot 5 werkdagen de producten te verzenden.

Voor de levertijd houden wij aan dat de producten die in 1 bestelling geplaatst zijn, in 1 keer uitgeleverd worden. Indien u dus wijnen besteld heeft en geboekt hebt voor een proeverij, worden de wijnen meegeleverd met de verzending van de wijnen voor de proeverij.

Verzendkosten

Standaard wordt er €7,95 verzendkosten in rekening gebracht voor levering binnen Nederland. Met uitzondering van bestellingen in binnen Bergen op Zoom en Halsteren. Hier is levering gratis.

Het is mogelijk om uw bestelling zelf op te halen in onze winkel in Bergen op Zoom.

U geeft dan bij opgave van het adres ons adres aan, Bosstraat 7, 4611 NA te Bergen op Zoom.

Ophalen kan tijdens openingstijden (vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur) of op afspraak. Wij vragen u sowieso ALTIJD eerst te bellen of mailen zodat u er zeker van bent dat uw bestelling klaar staat en u niet voor niks aan de deur staat.

Is het mogelijk om mijn bestelling zelf af te halen?

Ja, het is mogelijk om uw bestelling zelf op te halen in onze winkel in Bergen op Zoom.

U geeft dan bij opgave van het adres ons adres aan, Bosstraat 7, 4611 NA te Bergen op Zoom.

Ophalen kan tijdens openingstijden (vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur en zaterdan van 10.00 uur tot 17.00 uur) of op afspraak. Wij vragen u sowieso ALTIJD eerst te bellen of mailen zodat u er zeker van bent dat uw bestelling klaar staat en u niet voor niks aan de deur staat.

Verzending buitenland

Het is mogelijk uw zending naar het buitenland te laten sturen. Voor tarieven kunt u contact met ons opnemen via info@tapavino.nl of telefonisch via 06-48156420.

Betalingen

Betaling

U kunt uw bestelling heel makkelijk, veilig en direct betalen op onze website via Mollie.

Na uw bestelling is alles geregeld en kunt u uw bestelling snel thuis verwachten.

Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om deels achteraf te betalen. 

Wij sturen u dan, na uw bestelling en voor verzending van uw goederen een factuur voor een 50% aanbetaling. Nadat deze betaling voldaan is, verzenden wij de goederen.

Na verzending sturen wij u de factuur voor het openstaande bedrag.

Voor deze service brengen wij €2,50 extra in rekening.

Betaling prive online wijnproeverij

Indien wij een privé proeverij met u ingepland hebben, ontvangt u van ons de datum waarop wij het definitieve aantal deelnemers willen weten zodat wij tijdig alles kunnen verzorgen. Nadat wij het definitieve aantal deelnemers weten, zal de factuur verzonden worden. Wij hanteren hiervoor een betaaltermijn van 14 dagen.

Vragen over betalingen

Mocht u vragen hebben over een betaling, neem dan contact met ons op via info@tapavino.nl of telefonisch via 06-48156420